© Kuva: Getty Images

Yksi Winnipeg Jetsin ketju jo varma – Patrik Laineella viimeinen näyttöpaikka

Patrik Laineella on viimeinen näyttöpaikka, kun Winnipeg Jets kohtaa ensi yönä Minnesota Wildin treenimatsissa.

Laine pelaa Jetsin kolmosketjussa yhdessä Joel Armian ja Mathieu Perreaultin kanssa. Kyseessä on Laineen neljäs harjoituspeli Winnipegin nutussa. Suomalaislupaus on toistaiseksi vielä ilman tehopisteitä.

Jetsin päävalmentaja Paul Marice paljasti jo lauantaina medialle, että yksi ketju on kauden viralliseen avauspeliin jo selvä. Kyseessä on tietenkin ykkösketju, jossa luistelevat Nikolaj Ehlers, Mark Scheifele ja Blake Wheeler. Laineen osalta lopullista ketjua saadaan vielä odottaa, mutta olettamus on, että Laine aloittaa NHL:ssä.

Jetsin hyökkäysketjut Minnesotaa vastaan: Ehlers-Scheifele-Wheeler, Connor-Little-Burmistrov, Laine-Perreault-Armia, Dano-Lowry-Thorburn.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!