© Kuva: Getty Images

Vahva vihje suomalaislupauksen NHL-paikasta – katso kuva!

Montreal Canadiens ilmoitti twitterissään Artturi Lehkosen uudesta pelinumerosta.

Suomalaislupaus pelasi treenikauden numerolla 46, mutta Canadiens ilmoitti uudeksi pelinumeroksi 62. Tämä vihjaa vahvasti sitä, että Lehkonen aloittaa kautensa NHL:ssä. Montreal Canadiens ei ole vielä vahvistanut 23 miehen kokoonpanoaan alkavalle sesongille, joten ihan varma ei Lehkosenkaan paikka siten vielä ole.

Jos Lehkonen ei pääse NHL:ään, jatkaa hän kauttaan Ruotsissa Frölundassa. AHL:ään hän ei ole lähdössä. Montreal Canadiensin sisäpiiritoimittaja Renaud Lavoien tiedon mukaan Lehkonen aloittaa kautensa NHL:ssä, kuten jo uutisoimme.

Jos alla oleva kuva ei näy, katso se tästä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!