© Kuva: Getty Images

Vahva vihjaus ja arvio Jesse Puljujärven NHL-paikasta – ”Ei mitään kiirettä AHL:ään”

Edmonton Sunille kirjoittava Jim Matheson arvioi Jesse Puljujärvelle NHL-paikkaa.

Mathesonin mukaan suomalaislupaus saattaa kuitenkin pelata erittäin paljon AHL-pelejä tulevalla sesongilla.

– Hän on vasta 18-vuotias ja hän tulee aloittamaan kautensa Edmonton Oilersin 23 pelaajan miehistössä, koska hänet varattiin neljäntenä kesäkuun varaustilaisuudessa, ja koska Edmontonilla ei ole mitään kiirettä lähettää häntä AHL:ään Bakersfieldiin, Matheson kirjoittaa.

Rivien välistä voi myös lukea, että Oilersin päävalmentaja Todd McLellan on Mathesonin linjoilla.

– Emme olleet liikaa huolissamme Connorin (McDavid) tilanteessa, mutta Jessen kanssa olemme. Meillä on kyllä aikaa katsoa häntä. Jos asiat eivät suju meidän ja Jessen kannalta hyvin, hän voi mennä AHL:ään. Jessen ei tarvitse lähteä juniorisarjoihin, McLellan vihjaa Puljujärven NHL-paikasta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!