© Kuva: Getty Images

Rajua kritiikkiä kerännyt NHL-kohutreidi saa rohkean näkemyksen – ”Tarvitsimme sitä”

NHL:ssä yksi kesän puhuttanein tapaus oli treidi, missä Nashville Predators lähetti Shea Weberin Montreal Canadiensiin, josta toiseen suuntaan matkasi P.K. Subban.

Treidi on ollut erittäin paljon tapetilla vielä nyt runkosarjan alkuhetkillä. Mutta ei välttämättä täysin negatiivisessa sävyssä.

– Päivästä yksi lähtien, kun Shea saapui tänne, hänen olemuksensa on auttanut meitä monilla alueilla. Niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Hyökkäysalueella, puolustusalueella. Hänellä on niin vahva ote peliin, Canadiensin hyökkääjä Brendan Gallagher kehuu Weberiä NHL.com:n mukaan.

– Hän naureskelee jätkien kanssa, pitää hauskaa. Ja kun hän astuu esille, puhuu tai sanoo jotain, hän saa heti joukkuetovereiden arvostuksen. Se johtajuus, mitä hän on tuonut ryhmäämme, on näkynyt heti valtavasti, Gallagher jatkaa.

Urallaan Weber ei ollut ennen tätä hetkeä edustanut kuin Predatorsia, jonka kapteenina hän toimi vuodesta 2010 lähtien.

Weberiä vertaillaan kuitenkin kovalla kädellä Subbaniin, joka taas aloittaa Predators-uransa virallisesti tulevana yönä.

Moni Canadiensin kannattaja oli hyvin pettynyt siihen, miten heidän suosikki lähetettiin muualle.

– Se oli hyvä liike järjellä ajateltuna. Me tarvitsimme sitä, mitä Shea tuo meidän pukukoppiin, sitä olemusta mikä hänellä on. Hän on mainio lisäys joukkueeseemme. P.K. menee sinne ja hän tulee olemaan P.K. Olen varma, että hän tulee menestymään siellä samalla tavalla. Kyse on vain siitä, että kaksi joukkuetta tekevät liikkeen mikä on hyväksi heille. On olemassa treidejä, jossa molemmat osapuolet ovat voittajia.

– Me tunnemme niin, että me olemme iloisia tuosta treidistä. Toivottavasti Nashville on myös, Gallagher summailee näkemyksiään.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!