© Kuva: Juha Tamminen

Pelicansille kova paluumuuttaja – oli monessa mukana viime visiitillä

Pelicans saa riveihinsä varsin kovan paluumuuttajan.

Edellisen kerran Lahdessa kaudella 2011-2012 viilettänyt Justin Hodgman matkaa seuran riveihin.

– Äärimmäisen taitava ja viihdyttävä keskushyökkääjä, joka tuo joukkueeseen reilusti lisää juonikkuutta ja puhdasta yksilötaitoa. Mies jäi jo viime visiitillään monien mieleen poikkeuksellisen luovilla ja näyttävillä suorituksillaan ja samanlaisia esityksiä me odotamme myös nyt. Tärkeää oli myös, että miehelle itselleen on jäänyt täältä hyvät muistot ja hänellä oli palava halu tulla takaisin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi hankintaa seuran verkkosivuilla.

Pelicansissa Hodgman iski 53 (14+39) tehopistettä runkosarjan puolella ja hänen otteitaan ihasteltiin paljon.

Keväällä Hodgman oli kuitenkin monessa mukana. Erityisesti Kärpät-puolivälieräsarjan tapaus aiheutti paljon porua. Nyt NHL:ssä Nashville Predatorsin paidassa pelaava Miikka Salomäki törmäsi Hodgmaniin Lahdessa pelatussa ottelussa keskialueella, minkä jälkeen kanadalaishyökkääjän kohdalla nähtiin melkoinen rulijanssi. Ensin hänellä väitettiin olevan vakava niskavamma, joka osoittautui kaikkea muuta kuin vakavaksi, sillä Hodgman palasi nopeasti takaisin kehiin sarjan sisällä.

Kärpät-puolivälieräsarjasta Pelicans meni jatkoon ja aina finaaleihin asti, missä JYP oli sitä kuitenkin parempi.

Alkukauden Hodgman, 28, on pelannut Tshekissä Dynamo Pardubicen riveissä. Siellä viiteen otteluun hänelle merkattiin kaksi syöttöpistettä.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!