© Kuva: Getty Images

Pekka Rinteen edustamaa NHL-seuraa kohtaan hurjat odotukset – ”Se on vain kasvanut”

Nashville Predators ehti olla useamman vuoden ajan kantrikaupungin joukkue, jolla oli riveissään hyviä pelaajia, mutta joka ei koskaan mennyt pitkälle NHL:n pudotuspeleissä.

Seurassa on tapahtunut paljon muutoksia viime vuosien aikana ja yhtäkkiä se on aivan ennakkosuosikkien joukossa, kun kausi on lähtenyt liikkeelle.

– Tiedän yhden asian. He ovat TV-katsojille aivan ”pakko katsoa” -tapaus, NBC:n kommentaattori Pierre McGuire sanoo the Tennessean -lehdessä.

Lukuisat eri toimittajat ja analyytikot ovat olleet viemässä Predatorsia erittäin korkealle tänä vuonna.

– He tulevat menemään Stanley Cup -finaaleihin. Heillä on nopea joukkue, jota vastaan on vaikea pelata. Moni heidän tärkeistä pelaajistaan on saavuttanut urallaan juuri sen parhaan ajan, CBS:n toimittaja Chris Peters analysoi.

– Rakastan sitä tapaa, miten tuo joukkue pelaa ja miten sen puolustus osallistuu kaikkeen tekemiseen. Predators on aivan divisioonansa kärjessä runkosarjan lopussa ja pudotuspelien matka on pitkä seurattavaksi, ESPN:n ja TSN:n toimittaja Pierre LeBrun puolestaan arvioi Predatorsia.

Kaupungissa itsestään mielenkiinto Predatorsia kohtaan on kovassa nousussa.

– Olen huomannut sen, että se on vain kasvanut ja kasvanut, Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne tuumaa aiheeseen liittyen.

– Tänä kesänä kaiken sen jälkeen mitä on tapahtunut, sitä on pystynyt havaitsemaan sen, miten niin fanien määrä kuin odotukset ovat kasvussa, Rinne jatkaa.

Predators hankki muun muassa kesällä vaihtokaupassa supertähden P.K. Subbanin takalinjoilleen.

Runkosarjan Predators avaa tulevana yönä, kun sillä vastassa on Chicago Blackhawks.

NHL-ottelut Suomessa näyttää Viasat ja Viaplay-palvelu.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!