© Kuva: Getty Images

NHL-seuralta nähty hyvin poikkeuksellista menoa – nuori tähtihyökkääjä yllätti

NHL:ssä Detroit Red Wings ehti tulla tutuksi varsinkin Mike Babcockin aikakaudella taitojoukkueena, jossa mukana oli paljon eurooppalaisia pelaajia, ja joka ei mitenkään kovin ihmeellisesti kunnostautunut fyysisellä saralla.

Se keskittyi enemmän pelaamaan ja hurmaamaan sillä saralla.

Tappelumäärissä se on ollut vuodesta toiseen aivan muualla kuin NHL:n kärkipäässä.

Toisin on nyt.

Red Wings johtaa koko NHL:ää tappeluissa avauskierrosten jälkeen.

Ja jopa todella yllättävät tahot tiputtelevat hanskoja jäähän.

Viime yön kierroksella sen nuori tähti Dylan Larkin päätti näyttää, että miten häneltä luonnistuvat pienet nyrkkihipat.

Larkin sai kolmannessa erässä Nashville Predatorsia vastaan vierasjoukkueen puolustajan Yannick Weberin mailan naamaansa. Weber purki kiekon omalla puolustusalueella ja hänen mailansa tärähti suoraan Larkinia pärstäosastolle. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan sveitsiläispuolustaja tuli hiilostamaan perään Larkinia, joka hermostui tästä.

Ja sen jälkeen Larkinilta nähtiin NHL-uran ensimmäinen tappelu.

Se oli Red Wingsille jo viides tällä kaudella yhteensä viidessä pelatussa ottelussa.

– Kai se oli vähän osa peliä. Toki se oli jotain, mitä en niin mielelläni tee, mutta se oli ensimmäinen tappeluni koskaan, Larkin myönsi pelin jälkeen paikallismedian edessä.

– Jätkät tykkäsivät, mitä ymmärsin. Näin ainakin, että (Riley) Sheahan nauroi vaihtopenkillä, kun olin jäähyaitiossa. Nauroin toki itsekin. Mutta ehkä se sai äijiin lisää virtaa.

Tappelun jälkeen Red Wings siirtyi kamppailussa 4-2-johtoon Gustav Nyquistin osumalla. Lopulta Red Wings vei ottelun nimiinsä lukemin 5-3.

– Tämä oli meidän paras pelimme tällä kaudella. Teimme paljon hyviä asioita, Red Wingsin slovakkihyökkääjä Tomas Tatar hehkutti.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!