© Kuva: Getty Images

Kesän kohutreidi suututtaa edelleen – NHL-seuran fani teki näyttävän kannanoton

Viime kesän isoimmaksi puheenaiheeksi NHL:ssä nousi lopulta yksi treidi.

Montreal Canadiensin ja Nashville Predatorsin välinen vaihtokauppa.

Siinä Canadiens lähetti tähtipakin P.K. Subbanin Predatorsiin, mistä toiseen suuntaan tuli niin ikään tähtipakki Shea Weber.

Tästä ei hirveästi tykätty varsinkaan Montrealin suunnalla.

Tunteet ovat edelleen tapauksen suhteen pinnassa ja esimerkiksi Subban itse on vihjaillut varsin suoranaisesti treidin olleen enemmän persoonasta kiinni kuin pelkästään peliin liittyvä.

Montrealin alueen suurimmassa sanomalehdessä Montreal Gazettessa yksi pelkkää nimimerkkiä käyttänyt fani teki varsin näyttävän kannanoton treidin suhteen.

Nimimerkkiä Dr. CK kirjoitti kirjeen, jossa hän kertoi muun muassa jättävänsä käyttämättä hänen kausikorttinsa, joka hänellä on ollut jo vuosia hallussa.

– Kaikkea hyvää Montreal Canadiensin tämän vuoden joukkueelle ja heidän perheille. Minun kausikorttini jää käyttämättä. Minä ja perheeni tulemme paikalle kauden aikana vain yhteen otteluun, 2. maaliskuuta, kun Nashville vierailee Montrealissa.

– Tällä kaudella jos koskaan Montreal Canadiensin organisaation tukeminen on yhtä kuin se, että antaisi tukensa johdon tekemille päätöksille. Minä en tue ja minä en tule tukemaan Marc Bergeviniä (GM) ja Michel Therrieniä (päävalmentaja). Ja hyvät kannattajaystäväni, kotiotteluihin meneminen on yhtä kuin antaa hyväksynnän heidän johtamiselle.

Kirjeessä hehkutetaan kovasti myös sitä, millaista esimerkkiä Subban on näyttänyt nuorena tähtenä ja millainen esimerkki hän on ollut koko yhteisölle.

Kirje näkyy tästä:

[tweet]https://twitter.com/mckennaconor/status/786524366498586624[/tweet]

Canadiens avaa kautensa tulevana yönä vierasottelulla Buffalo Sabresia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu sillä on luvassa 18. päivä tätä kuuta, kun Pittsburgh Penguins saapuu sen vieraaksi Montrealiin.

Suomessa NHL-ottelut näyttää Viasat ja Viaplay-palvelu.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!