© Kuva: Ilari Isotalo

Jukka Rautakorpi palaa Tapparan päävalmentajaksi – ”Lähtökohdat erittäin mielenkiintoiset”

Jukka Rautakorpi palaa takaisin Tapparan päävalmentajaksi.

Kirvesrintoja aiemmin yhdeksän kauden ajan käskyttänyt Tappara palaa tuttuun pestiin ensi keväänä aloittaen toimessa 1. toukokuuta.

Tällä hetkellä Rautakorpi työskentelee Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön joukkuelajivastaavana ja Nuorten Leijonien päävalmentajana.

– Otan nyt viidettä kertaa vastaan Tapparan päävalmentajan vastuullisen tehtävän. Aikaisempiin kertoihin verrattuna lähtökohdat ovat nyt erilaiset ja erittäin mielenkiintoiset, koska Tapparan valmennuksesta on kolmena aikaisempana vuotena vastanneet hyvin tuntemani henkilöt Jussi Tapolan johdolla. Tämä antaa hyvät mahdollisuudet siihen, että Tappara jatkaa voittavaa jääkiekkoa tulevaisuudessakin, Rautakorpi sanoo Tapparan tiedotteessa.

Tapparan nykyinen päävalmentaja Tapola siirtyy seuran urheilu- ja kehitysjohtajaksi 1.5.2017 lukien.

Tapolan tehtäviin kuuluvat Tapparan Liigajoukkueen ja nuorten liigajoukkueen valmennuksellinen tukeminen sekä osallistuminen joukkueiden pelaajien ja valmentajien valintaan yhdessä Liigajoukkueen päävalmentajan ja toimitusjohtajan kanssa. Tapola ottaa kokonaisvastuun myös Tappara ry:n jääkiekon junioriurheilutoiminnan kehittämisestä

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!