Huikea hyppy Liigasta NHL-seuran riveihin – treenipeleissä joukkueensa tehokkain

© Kuva: Getty Images

Kärpille jättikerroin 20,00 Ilvestä vastaan!

Viime kaudella Liigassa HIFK:n riveissä pakitellut Yohann Auvitu debytoi NHL:ssä torstain ja perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Edelliset kahdeksan kautta Suomessa pelannut Auvitu solmi toukokuussa vuoden mittaisen kontrahdin New Jersey Devilsin kanssa.

Auvitu oli harjoituspeleissä Devilsin tehokkain pelaaja keräten viiteen peliin kuusi syöttöpistettä. Ranskalaisen otteet olivat niin vakuuttavat, että hän pelaa Devilsin riveissä kauden avauksessa Florida Panthersia vastaan.

– Tämä on loistava tilaisuus näyttää mihin pystyn. Kehityin kahden viime kauden aikana HIFK:ssa ja kypsyys auttoi minua paljon, sillä ymmärrän nyt peliä enemmän. Teen vähemmän virheitä kuin nuorempana ja se on isoin asia, Auvitu sanailee NHL:n verkkosivuilla.

Kärpille jättikerroin 30,00 Ilvestä vastaan!