HIFK:n kiekkolupausta verrataan jo Kimmo Timoseen – ”Pelaaminen näyttää helpolta aikuisia vastaan”

HIFK:n kiekkolupaus Miro Heiskanen on saanut kovan arvion NHL-scoutti Kyle Woodliefiltä.

USA Todaylle toimittamassa katsauksessana Woodlief vertaa Heiskasta jopa NHL-pakkilegenda Kimmo Timoseen.

– Heiskanen on alkanut näyttää enemmän ja enemmän ensimmäisen NHL-varauskierroksen talentilta, vaikka onkin puolustajaksi pienikokoinen. Hän on jo joukkueensa puolustuksen kulmakiviä, vaikka takana on vasta reilu kuukausi ammattilaiskiekkoa, Woodlief sanoo.

– On harvinaista nähdä, kuinka 17-vuotiaan puolustajan pelaaminen on korkealuokkaisen johdonmukaista – puhumattakaan siitä, miten hän saa pelaamisen näyttämään helpolta aikuisia miehiä vastaan. Hänen ensiluokkainen peliäly, pehmeä kiekonliikuttelu ja varma puolustuspelaaminen saavat aikaan mojovia vertauksia, joista yksi on Kimmo Timonen, joka pelasi myös HIFK:ssa aikoinaan.

Heiskanen on IFK:n kasvatti ja pelaa ensimmäistä sesonkiaan miesten edustusjoukkueessa.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!