HIFK-lupaus solmi AHL-sopimuksen – ”Ei ole tyypillinen suomalaispuolustaja”

HIFK-puolustaja Miro Karjalainen on laittanut nimensä AHL-sopimukseen.

Texas Stars tiedottaa, että se on tehnyt sopimuksen Karjalaisen kanssa. 20-vuotias puolustaja on emoseura Dallas Starsin viidennen kierroksen varaus kesältä 2014.

Karjalainen kävi antamassa kesällä näyttöjä Dallas Starsin nuorten lupausten leirillä.

– Hän ei ole tyypillinen suomalainen puolustaja ja pelaa enemmän amerikkalaista fyysistä peliä. Hänen kokoaan ei voi olla huomaamatta, NHL:n verkkosivuille toimittava Dan Shapiro kirjoitti Karjalaisesta kesällä.

Raamikas Karjalainen on pelannut tällä kaudella neljässä Liigapelissä HIFK:n riveissä. Hän ampui Liigauransa avausmaalin syyskuun lopulla KalPan verkkoon. Lisäksi pakki on uurastanut HIFK:n A-junioreissa.