© Kuva: Getty Images

44-vuotias Jaromir Jagr ällistyttää edelleen – ”Hämmästyttävää mitä hän voi tehdä”

Florida Panthersin konkarihyökkääjä Jaromir Jagr pelaa huikealla tasolla vielä 44 vuoden iässä.

Jagr pelasi 2-3-tappioon päättyneessä matsissa Toronto Maple Leafsia vastaan NHL-uransa 1636. ottelun. Samalla Jagr nousi yksin NHL:n kaikkien aikojen ottelutilaston seitsemänneksi ohi Scott Stevensin.

Dave Andreychuk pelasi urallaan kolme ottelua enemmän ja listan viides Mark Recchi uurasti 1652 peliä. Hänet Jagr tulee näillä näkymin ohittamaan ennen joulua.

Jagrin pelaamisen ja harjoittelun taso tekee edelleen vaikutuksen.

– On hämmästyttävää, mitä hän voi tehdä. Hän tekee kovasti töitä ja sen takia hän voi vielä pelata. Hän uskoo, että hänen pitää tehdä päivittäin paljon töitä ja sitä hän tekee, Panthersin päävalmentaja Gerard Gallant kehuu seuransa verkkosivuilla.

– Mielestäni monet joukkuekaverit ruokkivat hänen työmoraaliaan. En ole urani aikana nähnyt monenkaan tekevän samoja asioita joita hän on tehnyt. On mahtavaa nähdä tuon ikäisellä kaverilla tuollaista omistautumista pelille, maalivahti Roberto Luongo komppaa.

Jagr on pelannut tällä kaudella seitsemän peliä keräten saldon 1+3.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!