© Kuva: Getty Images

Venäjän päävalmentaja hermostui Kovaltshuk-kysymyksestä: ”Mitä te puhutte?”

Venäjän päävalmentaja Oleg Znaroks hermostui lehdistötilaisuudessa sunnuntaina.

Pietarin SKA:takin koutsaava Znaroks ei pitänyt alkuunkaan Ilja Kovaltshukiin liittyvästä kysymyksestä. Venäläismedia halusi selvittää, että kaduttaako Znaroksia Kovaltshukin jättäminen pois World Cupista. Onhan Kovaltshuk aloittanut hurjalla tavalla alkaneen kiekkosesongin: hän johtaa KHL-pistepörssiä tehtyään kuudessa pelissä 3+7.

– Mitä te puhutte? En ymmärrä kysymystä, mitä te siellä puhutte?, Znaroks ärähti.

Znaroks on jo miehistönsä valinnut eikä Kovaltshuk sinne mahtunut. Venäläistähden poissaolo juontaa juurensa heikkoon viime kauteen, jolloin hänet hyllytettiin Pietarin SKA:sta pudotuspeleissä. Se maksoi myös maajoukkuepaikan MM-kisoissa ja Maailmancupissa.