© Kuva: Getty Images

Oli menossa suomalaisluotsin seuraan – nyt try-outille Edmontonin riveihin

Urallaan muun muassa pariin kertaan Stanley Cupin voittaneen hyökkääjän Kris Versteegin piti siirtyä täksi kaudeksi Sveitsiin, SC Bernin riveihin.

Versteegin siirtoaikeet kuitenkin kariutuivat lääkärintarkistuksen yhteydessä.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan Versteegin ja Bernin tiet katkesivat ”vakuutusongelmien” takia. Versteeg kävi lonkkaleikkauksessa neljä vuotta sitten, mikä oli luomassa uhkakuvia ensi kauden vakuutukselle.

– Olisimme mielellämme halunneet Krisin tänne. Hän on mainio pelaaja ja mainio persoona. Mutta tilanne on mitä se on, Bernin urheilupomo Alex Chatelain sanoi seuran verkkosivulla.

Versteegin korvaajaksi Kari Jalosen luotsaama Bern hankki Ryan Laschin, joka takoi viime kaudella hurjaa jälkeä Frölundassa. Lasch on myös pelannut Suomessa Pelicansin ja TPS:n riveissä.

30-vuotiaalla Versteegillä näin Euroopan reissu siirtyi ainakin nyt eteenpäin, sillä hän päätti lähteä kokeilemaan pelipaikan tavoittelua Edmonton Oilersista.

Oilers vahvisti Versteegin tehneen try-out -sopimuksen seuran kanssa harjoitusleirin ajaksi.

Viime kaudella Versteeg edusti Carolina Hurricanesia ja loppukaudesta Los Angeles Kingsiä. Sinne jatkosopimusta ei kuitenkaan syntynyt.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!