© Kuva: Getty Images

Mainiot otteet takasivat suomalaislupaukselle pääsyn NHL-seuran harjoitusleirille

Vancouver Canucksiin kesän NHL-draftissa viidennellä vuorolla huudettu Olli Juolevi sai ensimmäiset pelit alle uuden seuransa paidassa, kun Canucksin lupaukset pelasivat viikonlopun ja alkuviikon aikana muiden seurojen lupausten joukkueita vastaan.

Juolevin otteet keräsivät kovasti kehuja.

Ja lopulta käteen jäi ihan konkretiaa.

– GM Jim Benning sanoi medialle puhuessaan, että hän on vakuuttunut Juolevista ja että hän on ansainnut kutsun Canucksin harjoitusleirille, seura kirjoitti Twitterissä.

Näin Juolevi pääsee siis tosissaan tavoittelemaan paikkaa NHL:stä jo tulevalle kaudelle.

Viime kaudella Juolevi pelasi OHL:ssä London Knightsin riveissä, missä hänen uskotaan pelaavan myös tällä kaudella. Tehokkaasti Kanadan juniorisarjojen puolella esiintynyt 18-vuotias puolustaja oli myös avaintekijöitä Nuorten Leijonien riveissä, kun Suomi otti alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa kultaa vuodenvaihteessa. Hänet valittiin myös turnauksen All-Star -ketjuun.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!