© Kuva: Getty Images

Leijonien Ruotsi-pelin hinnoittelu raivostuttaa faneja – ”Ketä maksaa harjoituspelistä tollasia summia?

Leijonien Ruotsi-pelin hinnoittelu raivostuttaa kiekkofaneja.

Lippua myyvän tahon halvimmat saatavilla olevat aikuisten liput ovat 99 euroa ja lapsille 29 euroa. Kroisoksille on tarjolla jopa 239 euron arvoisia lippuja katkarapukatsomossa.

– Ketä maksaa harjoituspelistä tollasia summia? Järki käteen. Juniorilätkäpelaajat ilmaiseksi sisään ja vanhemmat siihen kylkeen 10-15e/hlö niin halli olisi täynnä!, kommentoi Niko Marjunen esimerkiksi SuomiKiekko-sivuston Facebookissa.

– Kyllä sinne menis…. Jos jääkiekkoliitolla olis pienin käsitys siitä, et miten HARKKApelin lippuja hinnotellaan, komppaa Jari Nikkinen.

– Saattaa olla pelin aikanakin tilaa.., arvelee Mika Härkälä.

– En maksas etes mm-kisoissa nuin paljoa lipuista, sanoo Asko Ahonen.

– Joo kyllä hölmöjä on jotka harkkapelistä ton maksaa. Harmittaa perheiden pienimmät… Siellä viilettää moni idoli joita on hyvin pieni mahku nähä uudestaan… mutta pääasia että instituutiot ja liitot kerää rahaa omillensa. Saa Kalekin hyvän eläkkeen. Ei Kalea kiinnosta lapset tai muut, ainoastaan raha ja valta, sanoo Markku Erkkilä.

Jääkiekkoliitto on perustellut ensi torstaina pelattavan World Cup -esiottelun kalliita lippuhintoja sillä, että ottelu on ainutlaatuinen.

– Tällaisia pelejä ei Suomessa ole nähty sitten vuoden 2004, sanoi Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen Ilta-Sanomille.

Lippuja on yhä myymättä noin pari tuhatta. Halvimmat aikuisten liput tapahtumaan olivat 39 euroa ja alle 15-vuotiailta 29 euroa.

Comments are closed.