© Kuva: Getty Images

IS: Suomen urheiluministeriltä tiukka kannanotto – boikotoi Leijonien peliä!

Suomen urheiluministeri Sanni Grahn-Laasonen boikotoi torstaista Leijonien World Cupin esimatsia Ruotsia vastaan, uutisoi Ilta-Sanomat.

Grahn-Laasonen pitää ongelmallisena sitä, että World Cup -turnauksen järjestävä NHL ja NHL:n pelaajayhdistys NHLPA ovat kieltäneet kansallisia antidopingtoimijoita testaamasta pelaajia. Tämä tarkoittaa, että Suomen antidopingtoimiston ADT:n testaajilla ei ole halliin asiaa.

– Pidän ongelmallisena sitä, että Suomessa järjestetään ottelu, joka ei ole Maailman antidopingtoimiston Wadan testauksen piirissä. Urheilun läpinäkyvyyden kannalta olisi tärkeää, että pelaajat voitaisiin testata kaikissa turnauksissa, sanoo Grahn-Laasonen.

– En aio osallistua tähän otteluun. Se on oma kannanottoni tähän asiaan, ministeri linjaa.

Lue IS:n juttu täältä.

Comments are closed.