© Kuva: Ilari Savonen

IS: Suomalaislupauksen NHL-tavoitteluille takapakkia – Lukolle mieluisia uutisia

Ilta-Sanomien mukaan Lukon riveissä CHL eli Mestarien liigan pelejä pelannut Aleksi Saarela ei ole pystymässä osallistumaan Carolina Hurricanesin harjoitusleirille.

Saarela kävi omien sanojensa mukaan pienessä operaatiossa loukkaantumisen takia.

– Taannoisen päiväkirurgisen toimenpiteen vuoksi minulla ei ole vielä urheilulupaa. Sen vuoksi Carolinan tulokasleiri ja todennäköisesti myös varsinainen harjoitusleiri jäävät väliin, Saarela paljasti maanantaina lehdelle.

Tämä tietänee hyvin todennäköisesti sitä, että tuleva kausi menee Raumalla Lukon paidassa ja NHL-paikan kärkkyminen siirtyy eteenpäin.

– En osaa vielä sanoa, miten asiat etenevät tulevaisuudessa. Mikään ei ole sataprosenttisen varmaa. Mutta miten saisin paikan NHL-joukkueesta, jos en pysty osallistumaan sen harjoitusleirille?, Saarela sanoi pelipaikan osalta.

Kesken viime kauden Saarela oli avainhahmoja, kun Nuoret Leijonat ottivat MM-kultaa kotikisoista Helsingistä. Saarela oli alustamassa Kasperi Kapasen voittomaalia finaalissa Venäjää vastaan jatkoajalla.

Ilta-Sanomien alkuperäinen juttu löytyy täältä.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!