© Kuva: Getty Images

Ruotsin World Cup -ratkaisua hämmästellään – ”Miksi he eivät tehneet sitä”

Ruotsin World Cup -joukkueen päätös jättää riveistään pois Dallas Starsin tähtipuolustaja John Klingberg on aiheuttanut ihmetystä.

Ihmetyksen määrä kuitenkin vain kasvoi, kun Ruotsi tällä viikolla lisäsi ryhmään Hampus Lindholmin loukkaantuneen Niklas Kronwallin tilalle. Toronto Sunin toimittaja Steve Simmons hämmästelee ratkaisua.

– En ole varma, miksi Ruotsi jätti puolustaja John Klingbergin pois alkuperäisestä joukkueestaan. En ole varma, miksi he eivät tehneet sitä nyt, ja lisänneet häntä kovaan puolustukseensa loukkaantuneen tilalle. Ruotsi valitsi sen sijaan Hampus Lindholmin Niklas Kronwallin paikalle. Kun katsotaan minkä luokan asiasta on kyse, niin tämä on yhtä suuri asia kuin se, kun Kanada jätti P.K. Subbanin pois joukkueestaan, Simmons kirjoitti.

Klingberg teki kuluneella kaudella 76 ottelussa 58 tehopistettä.