© Kuva: Getty Images

NHL:n kestomenestyjä mielenkiintoisessa tilanteessa – uudelleenrakennus ei kiinnosta

NHL:n kestomenestyjiin lukeutuva Detroit Red Wings on uudessa tilanteessa, kun seura menetti kesän aikana muun muassa Pavel Datsjukin ja uuteen kauteen seura lähtee enemmän ja vähemmän kysymysmerkkien ympäröimänä.

Se ei kuitenkaan Detroitin seurapomoa Ken Hollandia haittaa.

– Jos aloittaisimme massiivisen uudelleenrakennuksen, niin se tarkoittaisi, että olisimme ulkona pudotuspeleistä seuraavat viisi, kuusi tai seitsemän vuotta. Sen Pittsburgh teki. Sen teki Florida ja sen teki Chicago. Tätä voi jatkaa joukkue joukkueelta, Holland totesi The Hockey Newsille.

Seurapomon mukaan Detroitin ei olisi kannattanut hankkia ketään, jos haluaisivat uudelleenrakentaa.

– Yritämme olla pudotuspelijoukkue. Koitamme päästä mukaan sinne ja antaa itsellemme mahdollisuuden kisata Stanley Cupista.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Comments are closed.