© Kuva: Getty Images

NHL:ään huhutun KHL-tähden tilanteessa taas yllätyskäänne – oli riidoissa ex-luotsinsa kanssa?

NHL:ään huhutun KHL-tähden Vladimir Sobotkan tilanteessa on taas ilmennyt yllätyskäänne.

Sobotkan NHL-paluuta on veivattu kuukauden päivät, mutta nyt näyttää siltä, että mies jatkaakin seuraavan kauden vielä Venäjällä! Championat-sivuston mukaan thsekkihyökkääjä on liittymässä Avangard Omskin miehistöön lähiaikoina.

KHL-kausi alkaa ensi viikolla, mutta Sobotka ei ole vetänyt yhtään treeniä omskilaisseuran kanssa. Osittain syynä ollut selkävammasta toipuminen, mutta Championatin tietojen mukaan Sobotka oli myös riidoissa Avangardista äskettäin potkut saaneen vastuuluotsi Jevgeni Kornouhovin kanssa. Koska Kornouhovin korvasi Fjodor Kanareikin, on Sobotka valmis liittymään Omsk-ryhmään.

Vielä elokuun alussa ESPN:n toimittajan Craig Custancen haastatteleman St. Louis Bluesin seurapomon Doug Armstrongin mukaan Sobotkan siirtyminen Omskista St. Louisiin oli enää viimeistelyä vaille valmis (uutinen).

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!