© Kuva: Juha Tamminen

HPK teki pari sopimusta – ”Ovat osoittaneet erinomaista motivoituneisuutta”

HPK on tehnyt pelaajasopimukset omien junioriensa Tommi Haraisen ja Harri Kainulaisen kanssa.

Laitahyökkääjänä pelaavan Haraisen sopimus on mallia 1+1 ja keskushyökkääjä Kainulaisen 2+1. Molemmat herrat ovat tuttuja HPK:n A-Nuorten SM-liigajoukkueesta ja voivat syntymävuotensa (1996) vuoksi pelata A-Nuorissa vielä tälläkin kaudella.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo omien juniorien kiinnittämisen olevan osa HPK:n strategiaa.

– Sekä Tommi, että Harri ovat osoittaneet erinomaista motivoituneisuutta kesän harjoituksissa ja ovat menneet eteenpäin jokaisella osa-alueella. Heillä molemmilla on oivat mahdollisuudet kehittyä liigapelaajiksi. Jos teet lujasti töitä ja kehityt, me seurana avaamme kyllä mahdollisuuksia päästä huipulle.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!