© Kuva: www.hawk.ru

Yllätyskäänne tapahtumassa – KHL-tähti palaamassa ennenaikaisesti NHL:ään

Yllätyskäänne on tapahtumassa, sillä KHL:ssä kaksi viimeistä kautta loistanut Vladimir Sobotka on sittenkin tekemässä ennenaikaisen paluun NHL:ään St. Louis Bluesin miehistöön.

Bluesia tiiviisti seuraava kiekkotoimittaja Jeremy Rutherford twiittaa, että Sobotkan agentti on vahvistanut suojattinsa NHL-siirron St. Louisin GM Doug Armstrongille.

Sobotkan tilannetta on vatkattu viime aikoina useasti suuntaan jos toiseen. Sobotka ei tiistaina osallistunut KHL-seuransa Avangard Omskin harjoituksiin, mutta Avangardin päävalmentajan Jevgeni Kornouhovin mukaan tshekkitähti liittyy joukkueeseen tulevalla Tshekin leirillä.

Sobotkalla on pelaamatta NHL:ssä yksivuotinen sopimus Bluesin kanssa, jonka välimiesoikeus on hänelle määrännyt 2014. Miehellä on kuitenkin voimassa oleva KHL-sopimus ensi kaudesta. KHL-kontrahdin purkaminen on toki mahdollista, mutta tällöin Sobotka joutuu maksumieheksi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!