© Kuva: Getty Images

Vaihtaako NHL-seura jälleen osoitetta? – Tuoreimmasta areenaratkaisusta tuli floppi

NHL-seura New York Islanders saattaa vaihtaa jälleen osoitetta.

Sen omistajatahot ovat puhuneet yhdessä MLB-seuran New York Metsin kanssa mahdollisuudesta, jossa Islanders tulisi muuttamaan Queensiin, kertoo bloomberg.com.

Queensissa Islandersille rakennettaisiin jääkiekkoareena lähelle baseball-seura Metsin kotiareenaa Citi Fieldiä. Alueelle päätettiin tehdä vuonna 2012 selkeä kasvojenkohotus ja ensimmäisenä merkkipylväänä oli Metsin kotiareenan uudelleenrakennus.

Islanders vaihtoi nykyiseen kotiareenaansa Barclays Centeriin viime kaudeksi, mutta sinne vaihtaminen on osoittautunut melkoiseksi flopiksi.

Barclays Center rakennettiin pitkälti koripallokäyttöä varten ja jääkiekko-otteluissa areenalla on paljon paikkoja, joista on heikko näkymä itse kaukaloon.

Myös jäästä ja sen heikosta laadusta on valitettu paljon esimerkiksi Islandersin toimesta.

Mikäli Islandersin omistajatahot päätyisivät lähtemään nopealla aikataululla pois Barclays Centeristä ja Brooklynistä, saattaisi väliaikainen ratkaisu löytyä myöskin Queensistä, tällä hetkellä tenniksen käytössä olevalta Willets Pointin alueelta.

Viime kaudella Islandersin kotiottelut keräsivät keskimäärin 13 626 katsojaa, mikä oli 11% pudotus aiempaan keskiarvoon nähden.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!