© Kuva: Getty Images

NHL-seuran nokkimisjärjestys herättänyt kysymyksiä – ”Kyllä, kyllä on”

Muun muassa Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen edustama Florida Panthers on tehnyt viime vuosien aikana väkevää nousua NHL:n pohjamudista ylöspäin.

Panthersilta nähtiin erittäin vahvoja otteita viime kaudella runkosarjassa, mutta tie tyssäsi pudotuspeleissä jo ensimmäiselle kierrokselle.

Sinänsä minkään kriisin keskellä seura ei ole paininut, mutta ainakin nimellisesti sen johtoryhmässä on tehty useampia muutoksia.

Muun muassa GM:n virassa toiminut Dale Tallon siirrettiin kiekkopuolen johtajaksi, Tom Rowe nimitettiin GM:ksi ja Eric Joyce sekä Steve Werier nimitettiin apulais-GM:n titteleihin.

Puhetta Panthersin ympärillä on riittänyt siitä, tiesivätkö muutokset sitä, että Tallonilta vietiin äänivaltaa pois päätösten saralta.

Tähän Tallon otti kantaa 560 WQAM -radiokanavan haastattelussa torstaina.

– (Muutokset) antavat minulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä osaan tehdä parhaiten. Ja se on arvioida, matkustaa, scoutata, antaa informaatiota pelaajista, mikä auttaa meitä voittamaan mestaruuden ja pitämään meidät kovana joukkueena seuraavien 15 vuoden ajan, Tallon aloitti.

– Minulla on kuitenkin paljon sanottavaa. Olen itsepäinen kaveri, minulla on näkemyksiä, vahvoja näkemyksiä ja kerron myös sen, että mitä mieltä olen ja miten tunnen. Se on se oikea tie. Se on loppupeleissä kuitenkin parasta joukkuetta varten.

Tallonilta kysyttiin siitä, onko hänellä yhä viimeinen sana sanottavana henkilömuutoksiin liittyen.

– Kyllä, kyllä on, Tallon vakuutteli.

– Meillä on suoranainen komitea ja teemme päätökset yhdessä. Niin olemme tehneet aina. Mikään ei ole muuttunut. Meillä on paljon mahtavaa tukea takanamme ja asiat ovat tällä hetkellä mainiosti kunnossa. Olemme erittäin innoissamme tulevaisuudesta kuin myös siitä, että meillä on mahdollisuus voittaa jotain isoa tänä vuonna.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!