© Kuva: Getty Images

NHL-seura ihmeissään suomalaislupauksen suunnitelmista – ”Emme ole kuulleet tuollaisesta”

Vancouver Canucksin pomo Trevor Linden kommentoi TSN 1040 -radiokanavalle suomalaispuolustaja Olli Juolevin mahdollista lähtöä Eurooppaan pelaamaan.

Juolevin agentti on kertonut, että suomalaispelaajan yksi vaihtoehto ensi kaudella on pelata Euroopassa.

– Puhuimme hänen agenttinsa kanssa varaustilaisuuden yhteydessä eikä tästä edes mainittu. Meidän tavoite on tehdä sopimus Ollin kanssa tänä kesänä. Joten tuo (Eurooppaan lähtö) olisi aivan uutta. Emme ole kuulleet tuollaisesta, Linden totesi.

– Paras paikka hänelle todennäköisesti olisi London (Kanadassa). Minun mielestäni heillä on hyvä joukkue ja hänellä olisi iso rooli. Minusta se olisi paras paikka hänen kehittymiselleen. En ole ajatellut hänen pelaavan Euroopassa ammattilaisena, Linden jatkoi hämmentyneenä.

Canucks varasi Juolevin viidentenä tämän kesän varaustilaisuudessa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!