© Kuva: Getty Images

Las Vegasin NHL-joukkueelle ollaan nimeämässä jo nyt GM – julki lähipäivinä?

NHL hyväksyi tämän kesän NHL-draftin yhteydessä laajennussuunnitelman, jossa sarjaan mukaan tulee seura Las Vegasista.

Vegasiin on rakennettu näyttävä T-Mobile Arena, jossa on järjestetty jo tähän mennessä muun muassa UFC-tapahtuma.

NHL-seura kaupunkiin saapuu kaudelle 2017-2018, eli ei vielä tulevalle vaan sitä seuraavalle sesongille.

Sille ollaan nimittämässä yksi hyvin tärkeä henkilö, nimittäin GM, joka tulee ainakaan olemaan isossa roolissa muun muassa laajennusdraftissa.

Vegasin kiekkohankkeen omistaja Bill Foley kertoi aiemmin ehdokkaita olevan seitsemän kappaletta.

Nyt lukumäärä on Review-Journalin mukaan kutistunut kahteen.

– Voin kertoa, että kaikki henkilöt, joiden kanssa olen puhunut, ovat erittäin hyvin tunnettuja kiekkoyhteisössä ja erittäin arvostettuja, Foley sanoi lehden mukaan.

– He ovat kaikki erittäin fiksuja ja ovat tehneet erilaisia juttuja erilaisissa joukkueissa. Osa heistä on vahvoja palkkakaton kanssa, osa taas siinä, kun joukkueeseen pitää hankkia vahvistuksia. Mutta heillä kaikilla on vahvat taustat.

Aiemmin Foley ilmoitti GM:n valinnan tulevan todennäköisesti elokuun alkuvaiheilla. Nyt päätöstä voidaan odotella jo tuleville päiville.

Se, että mistä nimistä tällä hetkellä valinta tulee, ei ole selvillä. Mutta varmaa on Review-Journalin mukaan se, ettei tuleva GM tule olemaan tällä hetkellä Florida Panthersin presidenttinä toimiva Dale Tallon tai Chicago Blackhawksin apulais-GM:nä toimiva Norm Maciver.

Molemmille Vegasin organisaatio kysyi luvan neuvotteluille, mutta lopulta kumpaakaan heistä ei loppumetreillä haastateltu tehtävään.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!