© Kuva: Getty Images

Lähde: Ongelmien keskellä painivaa NHL-tähteä kohtaan nostetaan syytteitä – GM:n mitta täyttymässä

Buffalo Sabresin tähtiin kuuluva Evander Kane painii jälleen ongelmien keskellä.

Kanea kohtaan ollaan nostamassa the Buffalo Newsin poliisilähteiden mukaan syytteitä kesäkuun 24. päivän tapahtumien johdosta.

Buffalo Newsin mukaan Kane oli käynyt käsiksi neljään eri ihmiseen, kolmeen naiseen ja yhteen mieheen.

Näistä kaksi naista on nostamassa syytteet Kanea kohtaan, joka oli muun muassa käynyt kurkkuun kiinni ja repinyt hiuksista. Kane oli myös pistänyt kovaa vastarintaa miestä vastaan, joka oli tullut rauhoittelemaan tilanteeseen.

Kane ei ole ensimmäistä kertaa otsikoissa kaukalon ulkopuolisten sekoiluiden takia. Viime kaudella Kane sai seuran sisäisen pelikiellon, kun hän myöhästyi harjoituksista oltuaan juhlimassa NBA:n All-Star -ottelun jälkeen.

Vielä aiemmin Kane nousi myös omalla tavalla otsikoihin, kun hän otti Las Vegasissa kuvan omille sosiaalisen median tileilleen, jossa hänellä oli isot määrät käteistä rahaa käsissään ja samalla hän poseerasi niiden kanssa hyvin showmaisella tavalla.

Sabresin GM Tim Murray antoi tuoreimman sekoilun jälkeen varsin viiltäviä kommentteja.

– Hänen pitää ryhdistyä ja valita paremmin ne paikat, mihin hän menee ja hoitaa asiat paljon paremmin mitä hän nyt tekee. Hänen pitää käyttäytyä paljon paremmin mitä hän on tehnyt. On hän sitten tehnyt noita asioita tai ei, on hän syyllinen tai ei, niin eivät tuollaiset asiat ole sellaisia, mistä haluaa lukea, kun herää aamulla. Se on varma, Murray puhisi.

Kanen asianajaja Paul J. Cambria puolestaan sivalsi myös omalla tavallaan rikosepäilyksien osalta.

– Evander on sanonut ja pysyy sen takana, ettei hän ole tehnyt mitään väärin. Olemme nähneet videoita tapauksesta ja ne ovat tukenaan sille, ettei Kane tehnyt mitään väärin.

– On sairasta miten nimettömät lähteet tekevät tämmöisiä väitteitä, Cambria jatkoi tykitystä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!