© Kuva: Ilari Isotalo

Ilja Kovaltshuk laitettiin ruotuun Pietarin SKA:ssa – KHL-tähdeltä vietiin merkittävä erivapaus!

Aiempina kausina Ilja Kovaltshuk on saanut nauttia merkittävästä erivapaudesta Pietarin SKA:ssa, mutta nyt tilanne on toinen.

Sovetski Sport -lehden mukaan Kovaltshuk on laitettu ruotuun pietarilaisseurassa. KHL:n kirkkain tähti on yleensä lomaillut heinäkuussa vielä useita viikkoja, mutta nyt mies treenaa jo täyttä häkää SKA:n riveissä.

Kovaltshukin tapana on ollut liittyä joukkuevahvuuteen viikkoja muita myöhemmin, mutta viime sesongin flopahtaminen aiheutti ison muutoksen. SKA:n kapteeni hyllytettiin useasta viime kauden pudotuspelistä, kun SKA:ta valmensi Sergei Zubov. Nyt SKA:n päävalmentajana operoi myös Venäjän maajoukkuetta koutsaava Oleg Znaroks, jolla on selkeästi tiukempi linja Kovaltshukin suhteen.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!