© Kuva: Getty Images

Arvio: Suomalaisen NHL-vahdin ongelmat pään sisällä – ”En tiedä, miten saa kuntoon”

Dallas Starsin maalivahtikaksikkona pelaa tulevallakin kaudella Antti Niemi ja Kari Lehtonen. Suomalaistandemi sai osakseen kritiikkiä viime kaudella, kun Stars ei menestynyt toivotulla tavalla pudotuspeleissä.

Dallas Morning Newsin toimittajan Mike Heikan mukaan molemmilla suomalaisvahdeilla on parannettavaa koskien tulevaa kautta.

– Molemmat työskentelevät samojen asioiden parissa. Niemen täytyy olla parempi, kun hän kontrolloi ripareita.

– Lehtosen täytyy käsitellä paremmin paineita ja tehdä helppoja torjuntoja. Lehtosen ongelmat ovat pään sisällä. Kun hän torjui voiton kuutospelissä St. Louisissa, niin hänen luultiin ottaneen ison harppauksen. Sitten kun hän palasi kotiin, niin hän ei kyennyt hallitsemaan paineita. En tiedä miten sen saa kuntoon, Heika arvioi.

Heika uskoo, että Niemi on todennäköisesti Starsin ykkösvahti tulevalla kaudella.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!