Anaheim sijoittamassa miljoonia ruotsalaiskaksikkoon – sopimukset yhä haussa

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaispuolustajan Sami Vatasen edustamalla Anaheim Ducksilla on palkkakatossaan 9,2 miljoonaa dollaria tilaa, mutta ei välttämättä kovin pitkään.

Sillä on nimittäin edessä vielä kahden tärkeän jatkosopimuksen teko.

Sekä puolustaja Hampus Lindholm että hyökkääjä Rickard Rakell ovat nimittäin yhä ilman jatkoa.

Ja molemmat ovat maksamassa Ducksille pitkän pennin.

Orange County Registerin jutussa toimittaja Eric Stephens uskoo Lindholmin maksavan Ducksille noin 5 miljoonan dollarin verran per kausi. Rakell taas saattaa kuitata jopa 4 miljoonaa dollaria kaudelta.

Siinäpä se tila palkkakatossa menisikin.

Kaksikosta Rakellilla, 23, alla on varsin onnistunut kausi Ducksin paidassa. Rakell onnistui vakiinnuttamaan asemansa NHL-miehistön mukana ja iski lopulta peräti 43 (20+23) tehopistettä Ducksin paidassa.

Toki jo sitä ennen toissa kaudella Rakell oli yltänyt 31 (9+22) tehopisteeseen, mutta joka tapauksessa ruotsalaissentteri on ottamassa koko ajan isopaa roolia Ducksin riveissä.

Lindholm, 22, puolestaan on ollut Ducksin avainpakkeja kolmen NHL:ssä vietetyn kauden ajan. Parhaimmillaan hän on iskenyt yhteen kauteen 34 pistettä. Tuoreimmalla kaudella tehot olivat 10+18=28.

Mutta vielä kaksikolle sopimuksia ei ole löytynyt.

– Olemme koko ajan keskusteluyhteydessä ja uskon, että löydämme kumpaakin osapuolta palvelevan ratkaisun, jonka molemmat haluavat kovasti saavuttaa, Rakellin agentti Peter Wallen sanoi OC Registerin mukaan.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!