© Kuva: Getty Images

Teuvo Teräväinen yllättyi treidistä: ”Shokki”

Kuten uutisoimme, keskiviikkona NHL:ssä nähtiin varsin yllättävä treidi.

Chicago Blackhawks lähetti suomalaislupauksensa Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanesiin, kun se sai samalla myytyä myös kallispalkkaisen turhakkeensa Bryan Bickellin samaan seuraan.

Hinta Blackhawksille Bickellin ulostamisesta oli varsin kova. Teräväinen kun lähti varsin halvalla Hurricanesin suuntaan.

Suomalaishyökkääjä itse yllättyi treidistä.

– Se oli pieni shokki minulle. Ehkä en ymmärtänyt oikein paljon mitään, mutta, Teräväinen kertasi The Athleticille puhelua, jonka hän sai Blackhawksin GM:ltä Stan Bowmanilta.

– En tiennyt, että olisiko tuo mahdollista, mutta ei sitä ikinä tiedä. En ajatellut sitä, harjoittelin vain täällä kaikessa rauhassa. Joskus asioita tapahtuu melkoisen nopeasti ja heillä (Blackhawksilla) oli ongelmia palkkakaton kanssa. Ja sitten jotain on tehtävä. Se on kuitenkin bisnestä, Teräväinen puhui realiteeteista.

Hurricanesissa Teräväinen saattaa saada nopeastikin suomalaisväriä vierelle, sillä muun muassa kevään MM-kisoissa vahvasti esiintynyt Sebastian Aho teki vasta sopimuksen Hurricanesin kanssa.

– Olen innoissani. Yritän ottaa kaiken posiitivisen irti ja lähteä uuteen joukkueeseen. En hirveästi tiedä pelaajia vielä, mutta mielestäni siellä on paljon hyviä nuoria kavereita. Toivottavasti istun sinne hyvin ja saan isoja minuutteja, Teräväinen mietti.

Katkeria muistoja ajasta Blackhawksissa Teräväisellä ei jäänyt.

– Varmasti parasta aikaa elämässäni. Voitin siellä Stanley Cupin. Kaikki organisaatiossa, kaikki pelaajat olivat niin hyviä minulle. Oli uskomatonta olla osa jotain tuollaista. Fanit, kaikki, aivan uskomattomia. Varsinkin vielä Stanley Cupin voitto.. jotain sellaista, mistä aina unelmoi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!