© Kuva: Getty Images

Shokkisiirto: Aleksandr Radulov hinnoitteli itsensä ulos NHL:stä – teki jo KHL-diilin uuteen seuraan!

NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Aleksandr Radulov hinnoitteli lopulta itsensä ulos NHL:stä.

Friedman twiittaa, ettei yksikään NHL-seura ollut valmis maksamaan Radulovin pyytämää palkkaa. Sen sijaan venäläistähti jatkaa uraansa Salavat Julajevissa, mikä on shokkitieto Moskovan TsSKA:lle, jossa Radulov viime kausina pelasi.

– Hän haluaa tonneittain rahaa. Hän haluaa kaksivuotisen sopimuksen ja palkkaa yli seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa. Mikään seura ei aio laittaa likoon tuollaista summaa, TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoi jo aiemmin Radulovin epätoivoisesta NHL-paluusta.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!