© Kuva: Getty Images

Patrik Laine: ”Tykkään siitä, kun vastustaja alkaa tehdä minulle pahoja ja likaisia asioita”

Patrik Laine ei välitä, vaikka vastustajat ottaisivat suomalaislupauksen silmätikukseen.

Esimakua asiasta suomalaislupaus sai jo MM-kisoissa pohjoisamerikkalaisia joukkueita vastaan.

Laine vieraili NHL-draftiin liittyen TSN:n haastattelussa.

– Tykkään siitä, kun vastustaja menettää keskittymisensä ja alkaa tehdä minulle pahoja ja likaisia asioita. Kun he alkavat puhumaan minulle, tarkoittaa se sitä, että he ovat menettäneet oman pelinsä, Laine kertoi.

– Jos he keskittyvät minuun tuolla tavalla, joukkuetovereillani on helpompi pelata. Pysyn coolina ja pelaana omaa ja meidän joukkueen peliä. Pidän siitä, jos vastustaja haluaa saada minut tolaltani. Se saa minut pelaamaan paremmin. Se tarkoittaa myös sitä, että he ovat hermostuneita.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!