© Kuva: Ilari Isotalo

NHL-toimittaja julkaisi varausarvionsa – Jesse Puljujärvelle tulossa kylmä suihku

Sportsnetin toimittaja Sam Cosentino teki oman mock draftinsa, eli arvionsa siitä, miten NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella käy.

Cosentinon arviossa ison eroavaisuuden tekee monen muun arvioihin Jesse Puljujärven kohtalo. Suomalainen menee nimittäin Cosentinon mukaan vasta vuorolla viisi Vancouver Canucksin riveihin.

Puljujärveä on monen muun papereissa veikkailtu menevän kolmannella vuorolla Columbukseen. Blue Jacketsin kuitenkin tiedetään empivän suomalaisen varaamista. Seura tarvitsisi Puljujärveä kipeämmin keskushyökkääjää.

Cosentinon arviossa kolmantena Columbukseen menee Pierre-Luc Dubois. Neljäntenä toimittajan mukaan Edmonton varaa Matthew Tkachukin. Kaksi ensimmäistä vuoroa, Auston Matthews Torontoon ja Patrik Laine Winnipegiin, on Cosentinon arviossa samanlaiset kuin oikeastaan kaikilla muillakin toimittajilla.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!