© Kuva: Getty Images

NHL-seura pyytää kovaa hintaa veskaristaan – ”Tuota ei makseta”

Calgary Sunin mukaan Pittsburgh Penguins haluaisi Calgarylta maalivahti Marc-Andre Fleurysta hinnaksi ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Flames varaa perjantaina varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella kuudentena, joten vuoro on erittäin arvokas. Fleury tipahti kevään aikana Penguinsin kakkosvahdiksi ja hänen siirrollaan ollaan spekuloitu jonkin aikaa.

– Tuota hintaa ei makseta. Eikä sitä pitäisikään maksaa, Calgary Sunin toimittaja Eric Francis totesi Penguinsin määrittelemästä hinnasta.

Francisin mukaan Fleuryn arvo laski suuresti sen jälkeen, kun Frederik Andersen siirtyi Torontoon maanantaina. Toronto maksoi Andersenistä ensimmäisen ja toisen kierroksen vuoron, mutta Maple Leafsin antama ensimmäisen kierroksen vuoro on vasta 30. vuoro.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!