NHL:ssä huhut ja spekulaatiot käyvät tällä hetkellä erittäin kuumina.

Yksi markkinoilla hyvin aktiivisesti joukkuettaan pyrkii vahvistamaan Edmonton Oilers ja sen GM Peter Chiarelli.

Oilersin uskotaan hankkivan varsinkin uuden puolustajan itselleen, mutta hyvin monet ovat olleet viemässä kovan luokan laituria Milan Lucicia Oilersiin.

– On toki vasta 28. kesäkuuta, mutta yksi lähde sanoi, että on 100% varmaa, toinen, että on 95% varmaa, että Lucic tulee tekemään sopimuksen Oilersin kanssa heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Saa nähdä mitä käy, Sportsnetsillä Oilersin otteluissa kaukalonlaitatoimittajana toimiva Gene Principe kirjoitti Twitteriin.

Edmonton Journalin toimittaja Curtis Stock antoi tulitukea tälle.

– Mitä olen ymmärtänyt, niin Lucic on tehnyt sopimuksen Oilersin kanssa. Hän on toinen pala, mitä Oilers tarvitsee.

TSN:n Bob McKenzie puolestaan sanoi Vancouverin TSN-radiolle, että Lucic saattaa antaa pienen alennuksen Oilersille, jotta hän saa pelata huippulupauksen Connor McDavidin vierellä.

Bruinsin asioista hyvin perillä oleva WEEI:n toimittaja DJ Bean puolestaan raportoi Lucicin reaktion tiedoille, jonka mukaan hän olisi tehnyt sopimuksen Oilersiin.

– Paskanmarjat, Lucic oli täräyttänyt.

Bean lisäsi perään, ettei Oilersia kannata kuitenkaan mitenkään laskea ulos yhtälöstä, mutta myös lisäsi väitteen, ettei Lucic ole vielä allekirjoittanut mihinkään sopimusta.

Viime kaudella Los Angeles Kingsiä edustaneesta Lucicista Oilers saisi lisää kokoa ja kovuutta hyökkäyksensä kärkeen.

Oilers pääsi nappaamaan kesän NHL-draftissa ykköskierroksella suomalaislupauksen Jesse Puljujärven. Hänen kohdallaan Oilers ei ole vielä ilmoittanut tulevan kauden osalta kuvioista.