© Kuva: Getty Images

Huhu: NHL-seura valmistelee kovaa siirtotarjousta – tähtäimessä ykkösvaraus

NHL-toimittaja Jimmy Murphy kertoi Twitterissä, että hänen luotettavien lähteiden mukaan Arizona Coyotes olisi valmistelemassa kovaa tarjousta koskien Toronto Maple Leafsin hallussa pitämää ykkösvarausta.

Ykkösvarauksella Arizona pääsisi varaamaan arizonalaisen superlupauksen Auston Matthewsin.

Murphyn lähteiden mukaan Coyotes olisi tarjoamassa Maple Leafsille kahta ensimmäisen kierroksen vuoroaan ja joko Max Domia tai Christian Dvorakia. Dvorak voi olla Leafsin kannalta kiinnostava vaihtoehto, sillä Dvorak on pelannut OHL:ssä tehokkaasti yhteen Leafs-lupaus Mitchell Marnerin kanssa.

Murphyn saman lähteen mukaan Toronto ei kuitenkaan ole myymässä varausvuoroaan.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!