© Kuva: Getty Images

Nyt on villi arvio: Washington voisi luopua Aleksandr Ovetshkinista – tilalle Patrik Laine?

ESPN:n toimittaja Rob Vollman heitti ilmoille mielenkiintoisen idean. Vollmanin mukaan Washington Capitalsin kannattaisi harkita Aleksandr Ovetshkinin myyntiä.

– 30 ikävuoden kohdalla pelaajien maalintekotahti alkaa hidastua, vaikka asia voi riippua toki henkilöstä. Ovetshkin täyttää syyskuussa 31, joten hänen maalivainunsa voi pian huonontua, Vollman kirjoitti.

– Ovetshkinin kauppaaminen voisi olla hirveä virhe. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Brian MacLellanin (Capitals-GM) pitäisi olla vastaamatta puheluihin koskien Ovetshkinia. Jos oikea tarjous tulee kohdalle, olisi Washingtonilla mahtava mahdollisuus aloittaa joukkueen rakennus Jevgeni Kuznetsovin ja Braden Holtbyn ympärille, Vollman jatkoi.

Toimittajan mukaan Winnipeg Jets olisi lähes täydellinen kauppakumppani Washingtonille, sillä Capitals pääsisi toisella vuorolla varaamaan todennäköisesti Ovetshinin tyylisestä pelistä tunnetun Patrik Laineen.

– Jos Winnipeg tarjoaisi toista vuoroa ja lupaavia pelaajia, niin sitä pitäisi (Washingtonin) vakavasti harkita.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!