© Kuva: Ilari Savonen

Keskustelu kiihtyy – voiko Jarmo Kekäläinen todella sivuuttaa Jesse Puljujärven?

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman uskoo, että Columbus Blue Jackets voi mahdollisesti harkita seuran ensimmäisen kierroksen kolmannen vuoron myymistä. Friedman on kirjoittanut jo aiemmin asiasta kolumnissaan ja hän oli maanantaina Sportsnet 960 -radiokanavalla keskustelemassa asiasta.

Toimittajan mukaan Columbus haluaisi varata keskushyökkääjän. Jos Blue Jackets uskoo Jesse Puljujärven pystyvän pelaamaan sentterinä, niin Friedmanin mukaan kolmannen vuoron kohdalla ei ole mietittävää.

– Jos he pitävät häntä sentterinä, tai että hän pystyisi pelaamaan siellä, niin se on enemmän kuin todennäköistä, että he pitävät vuoronsa. Mutta jos he ajattelevat, että Puljujärvi voi heti pelata sentterinä, niin varauksessa ei ole keskusteltavaa, Friedman analysoi.

– Olen erittäin varma, että he pitävät vuoron, mutta minusta (kauppaaminen) on jotain, mitä ehkä harkitaan.

 

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!