Kanadalta yllättäviä valintoja – Patrik Lainetta telonut supertähti jäi rannalle

© Kuva: Getty Images
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Kanada nimesi myös loput pelaajansa World Cup -joukkueeseen. Valinnat kohdistuivat seuraaviin pelaajiin: Jake Muzzin, Brent Burns, Alex Pietrangelo, Brad Marchand, Matt Duchene, Claude Giroux ja Joe Thornton.

Valinnoista suurin yllätys oli puolustaja Muzzin. Muzzinin valintaa ollaan perusteltu monissa lähteissä sen perusteella, että Kanadan valmentaja Mike Babcock haluaa joukkueeseen kolme leftin ja kolme rightin puolen puolustajaa.

Yllätys oli myös se, että Kanada jätti rannalle tähtihyökkääjä Corey Perryn, joka kipparoi MM-kisoissa Kanadan kultaan. Perry muistetaan myös alkusarjaottelusta Suomea vastaan, kun hän teloi Patrik Laineen jalkaa.

Katso Kanadan joukkue alta:

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!