Jokereilta mielenkiintoinen hankinta – AHL:n arvokkaimmaksi valittu siirtyy narripaitaan

© Kuva: Getty Images

Jokerit on tiedottnut uusimmasta sopimuksestaan.

Jenkkilaituri Brian O’Neill siirtyy Jokereiden vahvuuteen. Miehen sopimus kattaa tulevan kauden sekä sisältää option kaudesta 2017-2018.

O’Neill pelasi kuluneella kaudella New Jersey Devilsin organisaatiossa. Hyökkääjän tilille kertyi 22 NHL-ottelua. Farmiliiga AHL:ssä pelejä tuli 42 pistein 13+19=32.

27-vuotias O’Neill oli huikeassa iskussa kaudella 2014-2015. Tuolloin hän johdatti Manchester Monarchsin AHL:n mestaruuteen. O’Neill voitti runkosarjan pistepörssin tehoin 22+58=80 ja oli pudotuspeleissä pörssikolmonen. Hänet palkittiin AHL:n arvokkaimpana pelaajana.

– O’Neill on erinomaisilla hyökkäyspään taidoilla varustettu pelaaja. Hän on nopea jaloistaan ja päästään, pystyy tekemään peliä ja viimeistelemään sekä pelaamaan niin laidalla kuin keskellä, Jokereiden GM Jari Kurri sanoo tiedotteessa.