Leijonat onnistui voittamaan toisen kerran viikon sisään Venäjällä isäntämaan, kun lauantain peli Moskovassa meni Suomen eduksi 3-2.

Avauserässä Sergei Mozjakin pamautti jäätävällä rannelaukauksella kiekon ohi Leijonien maalilla torjuneen Niklas Bäckströmin.

Leijonat pääsi kuitenkin nopeasti rinnalle, kun Sebastian Ahon syötöstä Jarno Koskiranta osui.

Toisessa erässä Suomi meni johtoon, kun Aho tarjosi lätyn Atte Ohtamaalle, jonka tulinen lämäri upposi Venäjän verkkoon.

Venäjä tuli kahden miehen ylivoimalla tasoihin, kun Anton Belovin lämäri painui Bäckströmin puikoista sisään.

Värikäs toinen erä sai vielä yhden osuman, kun ylivoimalla Teemu Pulkkinen esitteli tulista lämäriään ja pamautti kiekon yläkulmaan.

Kolmannessa erässä maaleja ei enää nähty ja näin Leijonat otti taas voiton. Ennen MM-kisoja valmistavissa otteluissa se on kokenut tähän mennessä vain yhden tappion, mikä tuli Oulussa Tshekkiä vastaan.

Vahvoja viimeisiä MM-kisanäyttöjä Leijonien leiristä nähtiin muun muassa 0+3 koonneelta Aholta, Pulkkiselta, Ohtamaalta, Koskirannalta ja maalilla Bäckströmiltä.

MM-kisajoukkueen Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen on julkaisemassa sunnuntaina. Sillä joukkueella Suomi harjoittelee maanantaina Helsingissä ja pelaa tiistaina Hartwall Arenalla harjoitusottelun USA:ta vastaan.

MM-kisat alkavat Moskovassa ja Pietarissa 6. toukokuuta. Leijonilla alkulohkon pelit ovat Pietarissa.