Hyökkääjä Markus Nenonen siirtyy JYPistä Vaasan Sportin vahvuuteen.

Sport on tehnyt laitahyökkääjän kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

– Hän on nuori ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka on kuitenkin jo näyttänyt, että pystyy tekemään tulosta Liigassa. Nenosella on poikkeuksellisen hyvä laukaus, hän tuo joukkueeseen lisää maalintekovoimaa ja sopii tyyppinä joukkueeseen. Häneltä löytyy potentiaalia ottaa monta askelta vieläkin paremmaksi pelaajaksi, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo tiedotteessa.

Koko liigauransa jyväskyläläisjoukkuetta edustanut Nenonen debytoi Liigassa kaudella 2012-13, jonka jälkeen hyökkääjälle on kertynyt yhteensä 175 runkosarja- ja 38 pudotuspeliottelua.

23-vuotias Nenonen oli kuluneella kaudella joukkueensa paras maalintekijä osuttuaan runkosarjassa 18 kertaa ja lisäksi pudotuspeleissä verkko heilui vielä neljästi.

– Sport oli kiinnostava seura ja se on mennyt hurjasti eteenpäin ensimmäisten liigavuosiensa aikana. Uskon tämän olevan minulle hyvä paikka kehittyä. Odotan, että ensi kaudella Vaasassa pelataan pidemmälle kevääseen kuin tällä kaudella. Itseltä odotan että pystyn ottamaan seuraavan stepin pelaajana ja tietysti maaleja, Nenonen kertoo.