KalPalta kova hankinta – nuorten MM-kisojen arvokkaimmaksi valittu siirtyy Kuopioon

© Kuva: Getty Images

KalPa on tehnyt sopimuksen slovakialaisen maalivahti Denis Godlan kanssa.

Slovakkivahti teki kaksivuotisen kontrahdin, joista jälkimmäinen kausi on seuran optiolla.

21-vuotias Godla torjui kuluvalla kaudella Mestis-joukkue Hermeksessä vakuuttavin ottein. Toissa kaudella Godla torjui alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Slovakian sensaatiomaisesti pronssille. Hänet valittiin MM-kisojen tähdistökentälliseen, parhaaksi maalivahdiksi ja myös arvokkaimmaksi pelaajaksi.

– KalPa tarjosi hyvän kokonaispaketin ja halusin tulla Kuopioon. Iso asia kokonaisuudesta on se, että KalPassa on hyvä maalivahtivalmennus ja uskon meneväni siellä pelaajana paljon eteenpäin. Tavoitteeni on NHL, Godka kertoo KalPan tiedotteessa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️