Columbus Blue Jacketsissa kovaa nousua parrasvaloihin NHL:ssä tehnyt ja tällä kaudella Nashville Predatorsiin kaupattu Ryan Johansen antoi varsin mielenkiintoisia kommentteja the Columbus Dispatchin toimittajan Aaron Portzlinen haastattelussa.

Johansen kohtaa vanhan seuransa Blue Jacketsin Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja samalla hän vastaili myös vanhaan seuraansa liittyviin kysymyksiin.

– Toivon, että olisin vielä Blue Jacket. Mutta jos asettelen rauhassa sanani. Toivon, että emme olisi aloittaneet kautta 0-8 recordilla. Toivon, että olisimme olleet pudotuspeleissä. Toivon, että meille olisi tullut mainio kausi. Toivon, että olisimme kaikki vielä yhdessä. Mutta tämä on ammattilaisurheilua. Tuollaista sattuu ja varsinkin jos joukkue horjuu, niin treidejä tulee eteen, Johansen aloitti.

– Ehkä tunsin, ettei se olisi minä, joka joutuu treidatuksi. Mutta niin se oli. Rakastin yli kaiken olla Blue Jacket.

Kauniiden sanojen jälkeen vaakakuppi kuitenkin hieman kääntyi.

– Mutta rakastan olla Nashville Predator. Ja ehkä he eivät enää uskoneet minuun ja siihen, että olisin iso palanen Columbuksessa jatkossa.

Vaikka kommentin voi ymmärtää piikkinä, yritti Johansen esittää sen epäilynä. Columbuksesta kaupunkina ja ajasta siellä hän antoi kovia kehuja yleisesti Dispatchin haastattelussa.

Blue Jacketsin suomalaistoimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen siirsi Johansenin kesken kauden Predatorsiin, mistä toiseen suuntaan lähti puolustaja Seth Jones.

Blue Jacketsissa vietettyjen aikojen yhteydessä Johansen nousi useamman kerran otsikoihin, niin hyvien suoritusten kuin muun muassa kovien sopimusneuvotteluiden osalta, mitkä eivät sujuneet täysin riidoitta.

Yhteensä tällä kaudella 72 ottelussa Johansen on iskenyt tehot 13+38=51.