Hollo vs Lukijat: ”Tuleeko Liigan play offeissa yllätyksiä – niistääkö TPS Kärpät?”

© Kuva: Juha Tamminen

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jääkiekosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Plussaa:

– Jääkiekon oikeat pudotuspelit alkavat tänään. Puolivälierien otteluparit ovat HIFK-Pelicans, JYP-Saipa, Kärpät-TPS ja Tappara-Lukko. Onko odotettavissa yllätyksiä?

– Tappara-Lukko ja JYP-SaiPa ovat pareja, joissa mikään lopputulos ei yllätä, mutta kaksi muuta paria ovat mielenkiintoisia.

– TPS on kyntänyt pahasti Liigassa jo vuosikausia, mutta nyt joukkue on rakennettu järkevästi ja Ari-Pekka Selin tekee valmennustiiminsä kanssa hienoa työtä. Rosterista löytyy valtavasti kokemusta: Teemu Lassila, Petteri Nummelin, Henrik Tallinder, Olli Malmivaara, Tomi Kallio, Eric Perrin, Ilkka Pikkarainen ja kumppanit.

– He ovat kaikki pelaajia, jotka ovat yleensä parhaimmillaan kauden ratkaisuhetkillä. Etenkin Tomi Kallion hankkiminen on osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi.

– Kärpät on toki suosikki, mutta onko maha täynnä kahden mestaruuden jälkeen? On täysin mahdollista, että TPS pystyy puristamaan oululaiset ahtaalle ja jopa menemään tästä mitalipeleihin.

– Pelicansin ”puolirikollinen” valmennuskaksikko Petri MatikainenPasi Nurminen keksii varmasti rotevaa jäynää IFK:n varalle, mutta tässä otteluparissa ei taida silti yllätystä tulla. Ehkä yksittäisissä peleissä, mutta ei pitkässä sarjassa. HIFK harjaa homman materiaaliylivoimallaan kotiin.

– Mitä veikkaat, nähdäänkö yllätyksiä?


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️