Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jääkiekosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Miinusta:

– Buffalo Sabresin 21-vuotias suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen aloitti NHL-kauden todella vahvasti ja oli otsikoissa illasta toiseen. Nyt on ollut jo pitkään hiljaisempaa. Viimeiseen 14 peliin on tullut tehoja vain 1+3, kun Ristolaisen kauden paras 14 pelin jakso vuodenvaihteessa tuotti 4+10 pistettä.

– Ristolainen on itsekin myöntänyt, että menossa on hiukan heikompi jakso juuri nyt. Mutta mistä se johtuu? Hän pelaa edelleen yhtä isoja minuutteja mitä on pelannut koko kauden, ja myös joukkue on voittanut suurin piirtein saman verran otteluita nyt kuin vuodenvaihteessa.

– Tehotilastokin on pakkasella jo -17. Tosin se ei ole iso ihme, koska Ristolainen on pelannut koko ajan vastustajien vaarallisimpia pelaajia vastaan ja Buffalo on hävinnyt selvästi enemmän pelejä kuin voittanut.

– Onko Ristolaisen kuntopohja pettänyt hurjien peliminuuttien alla? Vai onko tämä vain normaalia ailahtelua nuorelle miehelle kovissa ympyröissä?