Jokerit onnistui tasoittamaan KHL-pudotuspelisarjan Torpedoa vastaan, kun se voitti tiistain kohtaamisen lukemin 4-3.

Avauserässä Torpedo siirtyi johtoon Sergei Kostitsynin maalilla. Niko Kapanen toi kuitenkin piakkoin Jokerit tasoihin.

Toisessa erässä Nikolai Zherdev vei vierailijat jälleen johtoon.

Kolmannessa erässä Torpedon Kaspar Daugavinsin ulosajo maksoi lopulta kovaa hintaa. Daugavins otti 5+20 minuuttia laitataklauksesta, missä kohteena oli Jokereiden Brandon Kozun. Seuranneella ylivoimalla ensin Philip Larsen latasi tasoituksen ja perään Ville Lajunen iski 3-2-voittomaalin.

Kozun ehti iskeä vielä kiekon tyhjiin ennen kuin Torpedo kavensi. Tasoihin vieraat eivät kuitenkaan enää yltäneet.

Sarja jatkuu torstaina ja lauantaina Torpedon kotiotteluilla. Jatkoon etenee neljällä voitolla.